Управляващите имат нужда от още малко време, в което да обсъдят приоритетите

...
Управляващите имат нужда от още малко време, в което да обсъдят приоритетите
Коментари Харесай

Габриел: Имаме нужда от още малко време, споразумението ще бъде подписано

Управляващите имат потребност от още малко време, в което да обсъдят приоритетите на държавното управление и състава на Министерски съвет.
Прочетете още
" Поемам този мандат с възприятие за отговорност номинацията ми да бъда министър-председател. Поемам този мандат с възприятие на отговорност, тъй като споделяме, че България има потребност от непоклатимост, само че тази непоклатимост би трябвало да бъде въз основа на ясни правила, гласност, бистрота, споделена отговорност, равнопоставеност в ръководството, общи цели и предпочитание да върви страната напред посредством промени. Точно по тази причина сме пристигнали през днешния ден дружно, тъй като бяхме помолени от сътрудниците от ПП-ДБ за още малко време ". Това съобщи пред публицисти Мария Габриел, след привършване на срещата с президента. По време на нея тя одобри досието за сформиране на проекто кабинет и ще разполага с една седмица да го върне изпълнен. 

„ Нямаме разлики във връзка с промените в страната. И целите, и промените вървят ръка за ръка. Седем дни е период, който аз не одобрявам. Трябва ни оптимално малко време да почистим всичко и да излезем с решение “, съобщи вицепремиерът в оставка и добави, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще опитат да се спогодят в границите на 24 часа. 

„ юСпоразумението и Министерски съвет вървят в пакет. Важно е всичко да бъде изговорено “, съобщи още тя и посочи, че договарянията ще продължат този следобяд.

Николай Денков, който я придружи на „ Дондуков “ 2 съобщи, че имат единодушие за сключване на съглашението сред партиите. Тепърва ще се разисква състава на Министерски съвет. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР